Caurules, visā Latvijā

Drukāt

Top Trans SIA, Autoserviss Tukumā

Rūpniecības 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
regulētāji, slēdži, skriemeļi, ievilcējreleji, devēji, sensori, svečvadu uzgaļi, atgāzu atsūknēšanas caurules

Heders, SIA, kravu pārvadājumi, horizontālā urbšana, tahogrāfi

Ganību dambis 26, Rīga LV-1005
Tahogrāfu pārbaude, remonts, uzstādīšana, sertificēšana, pārbaude, tahogrāfs, tahogrāfi, ātruma ierobežotāji, ātruma ierobežotājs,  starptautiskie kravu pārvadājumi, auto transportēšana ar treileriem, negabarīta, nestandarta kravu pārvadājumi, lielgabarīta, smagsvara kravu pārvadājumi, lauksaimniecības tehnikas

Akvai Rores Ciet? Tehniskais kanalizācijas dienests, SIA, diennakts avārijas dienests

Rīga
Diennakts tehniskais kanalizācijas serviss, dienests. Avārijas dienests, kanalizācijas avārija, diennakts avārijas dienests, avārijas likvidēšana, aizsērējuma likvidēšana, kanalizācijas tīrīšana, stāvvadu tīrīšana (remonts) santehniķis, sanitārtehniskie (santehniskie) darbi. Asenizācija, kanalizācijas aku tīrīšana,

SK Jumts, SIA

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
dūmvadu izgatavošana, jumtu lūka, skursteņa ieklājums, sniega barjera, palodze, satece, vējmala, lāseņi, caurules

Trutzi Baltic, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
Produkcija:: ✓  Metāla caurules ✓ (SHS) kvadrātveida caurules ✓ (RHS) taisnstūrveida caurules ✓ (CHS) Apaļās caurules ✓ Ūdensvadu caurules ✓ Cinkotas caurules ✓ Taisnstūrveida caurules ✓ Kvadrātstieņi ✓ Tērauda sijas (HEA, HEB) ✓ Dubult-T sijas ✓ U-profila sijas (IPN, IPE) ✓ Metāla loksnes ✓ Kvadrāts ✓ Plakandzelzs ✓ Apaļdzelzs ✓ CD profils ✓ UD profils ✓ Metāla produkti ✓ Metāls celtniecībai ✓ Metāla velmējumi ✓ Kalumi ✓ Leņķdzelzs ✓ Armatūra ✓ Bīdāmo vārtu furnitūra ✓ Žogi un stabi ✓ Lamiles žogiem ✓ Metālapstrādes palīgmateriāli

Siltumserviss Eko, siltināšana ar beramo vati

"Atvari" -10, Zirņu pagasts, Saldus nov., LV-3853
Ieguvumi:: ✓ Beramās vates izmaksas un pakalpojuma izmaksas ir zemākas salīdzinājumā ar citiem siltināšanas veidiem, turklāt tai nav atgriezumu, kas padara tās iestrādi izdevīgāku. ✓ Siltināšana ar beramo vati ir daudz ātrāka salīdzinājumā ar ruļļu vai lokšņu materiālu. Dienas laikā mēs varam nosiltināt līdz 200 m². ✓ Salīdzinot siltināšanu ar lokšņu un ruļļu siltumizolācijas materiāliem, beramā vate veido nemainīgi lielu siltumizolācijas slāni bez spraugām, kā arī stingri nosiltina vietas ap dažāda tipa komunikācijām un jumta konstrukcijām, piemēram, jumta kopnēm, nodrošinot augstu siltumnoturību. ✓ Daudzas beramās vates ir ugunsdrošas. Tām ir A1 klase, kas atbilst absolūti nedegošam materiālam.

Celmeņi ASK, SIA

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Kopš 1996.gada uzņēmums darbojas mežistrādes tehnikas tirdzniecības un apkopes jomā. Mūsu veikalos atradīsiet labāko no tā, kas tiek piedāvāts meža un dārza tehnikas tirgū! Mūsu saimniecības preču veikalā Preiļos atradīsiet visu nepieciešamo mājas saimniecības uzturēšanai: santehnikas un kanalizācijas preces, preces apkures un ventilācijas sistēmu ierīkošanai, elektroinstalācijas preces un gaismas ķermeņus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, darba apģērbus, dažādu veidu žalūzijas. Aicinām Jūs apmeklēt mūsu veikalus Preiļos un Krāslavā.

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

Metālmeistars, SIA, metālapstrādes uzņēmums

Brīvības 31/33, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Metālmeistars" ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējas dažādu metāla detaļu izgatavošanā uz ciparu vadības (CNC) darbagaldiem: lokšņu apstrāde (lāzergriešana, ūdensgriešana, šķērēšana, lokšņu liekšana, valcēšana, cauruļu lāzergriešana); mehāniskā apstrāde (virpošana, frēzēšana, zāģēšana, multifunkcionālā virpošana). Papildinot iepriekš minētos procesus ar metināšanu, iespējams izgatavot dažādas sarežģītības metāla konstrukcijas.

Termopulss

Lejupes 11, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Produkti:: TERMOAPSTRĀDES IEKĀRTAS ✓ Krāsnis ✓ Termopāri ✓ Sildelementu spirāles ✓ Nestandarta sildelementi ✓ Iekārtu vadības/sistēmas bloki ✓ Ugunsdroša betona detaļas Par mums:

"Termopulss" ražotās termoapstrādes iekārtas ir projektētas un būvētas, izmantojot desmitgadēs uzkrātu pieredzi (Keramserviss grupas uzņēmums – www.keramserviss.lv) un ilgspējīgus materiālus. Mūsu radītie tehniskie risinājumi ir klientu vidū augstu novērtēti, jo reti kurš no termoapstrādes aprīkojuma ražotājiem var lepoties ar tādiem energoefektivitātes gradienta rādītājiem kā Termopulss iekārtas.

Kurzemes jumti, SIA, Jumti Tukumā

Pils 14, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Jumtu segumi, moduļveida dūmvadi, jumta logi, PVC logi un durvis, jumtu un sienu paneļi, piegāde un montāža.

Kurzemes jumti, SIA

Ganību 25, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
- garie āķi, tekņu gali, piltuves, īsie A - garie B cauruļu līkumi, caurules , cauruļu stiprinājumi,, Sniega aiztures barjeras, ( caurules ). Jumtu ieklāšana. Jumtu remonta darbi. Jumiķu darbi.

R & D akustika, SIA, Akustikas un skaņas mērījumi

K.Valdemāra 157, Rīga LV-1013
Apraksts:

SIA "R & D Akustika" dibināta 1993. gadā, akustikas laboratorija izveidota 2004. gadā, akreditēta atbilstoši LVS EN ISO/IEC 17025 prasībām. Laboratorijas rīcībā ir modernas iekārtas un prognozēšanai nepieciešamās datorprogrammas. Tas ļauj SIA "R & D Akustika" pašiem veikt akustisko parametru prognozēšanas, testēšanas un novērtēšanas pilnu ciklu, jaunu akustisko projektu izstrādē vai rekonstrukcijā. Novērtējam klientu vēlmes un iespējas, sniedzam optimālākos akustisko problēmu risinājumus. Veicam trokšņa, skaņas izolācijas, telpu akustikas mērījumus, būvakustikas ekspertīzes.

EROOF, SIA, Jumtu segumi

Lubānas 191, Ulbroka, Ropažu nov.
Jumta segumi:: ✓ Skārda jumti ✓ Metāla jumti ✓ Metāla dakstiņi ✓ Māla dakstiņi ✓ Betona dakstiņi Jumta profili:: ✓ Moduļveida dakstiņprofils ✓ Trapecveida jumtu profili ✓ Nesošie jumta profili ✓ Valcprofils ✓ Konstruktīvie profili
ZL.LV iesaka

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Scrap Steel Group, SIA

Raubēni, Akmeņu ceļš 7a, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Metāllūžņu pieņemšana ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Jelgavā ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Valmierā ✓ Melno un krāsaino metālu pieņemšana ✓ Metāllūžņu izvešana visā Latvijā ✓ Metāla griešana (metālu sagriešana ar gāzes griezēju vai ekskavatoru ar šķērēm) ✓ Metālkonstrukciju tērauda lūžņi (tērauda sijas, U profili, fasonprofili, caurules) ✓ Metāla plākšņu lūžņi ✓ Lielgabarīta tērauds ✓ Lielgabarīta skārds (čuguna metālkonstrukcijas) ✓ Automašīnu pārstrāde ✓ Automobiļu piekabes utilizācija ✓ Negabarīta tērauda lūžņi ✓ Tērauda skaidas ✓ Tērauda loksnes,lokšņu atkritumi ✓ Čuguns, čuguna lūžņi ✓ Sadzīves tehnika (ūdens boileri, veļas mašīnas, žāvētāji, ledusskapji)
ZL.LV iesaka

Tīri logi, SIA

Ozolaine, Kalnu 13, Limbažu pagasts, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

"SIA Tīri logi"- Jūsu uzticamākais partneris logu un ēku uzkopšanas jautājumos visā Latvijas teritorijā.

Mēs esam uzņēmums, kurš sniedz plašu pakalpojumu klāstu, ietverot logu mazgāšanu privātmājās, dzīvokļos, birojos un citos objektos, kā arī piedāvājot vides tīrīšanas pakalpojumus - Saules paneļu tīrīšana, bruģa un noteku cauruļu tīrīšana, jumta konstrukciju tīrīšana, kaļķu un nogulšņu noņemšana. Piedāvājam arī tīrīšanas pakalpojumus telpām, piemēram, noliktavām, veikaliem, birojiem vai jebkurām citām vietām.Mums ir svarīga klientu apmierinātība, tāpēc mēs izmantojam profesionālu aprīkojumu un ekoloģiski draudzīgus tīrīšanas līdzekļus. Mūsu darbinieki ir pieredzējuši un apmācīti, lai sniegtu augstāko kvalitāti un nodrošinātu, ka jūsu logi un ēkas vienmēr ir tīri un spīdīgi.

Izvēlieties "SIA Tīri logi" un ļaujiet mums rūpēties par jūsu vides tīrību, nodrošinot ilgtspējīgu un uzticamu servisu!

JK industriālais parks, SIA

Viļakas 1d, Rēzekne, LV-4604
Apraksts: Nodrošinām dažāda veida metāla konstrukciju izgatavošanu, to piegādi un uzstādīšanu.

Skārdmeistars, SIA

"Kuldīgas šoseja 99f" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: Skārdnieku pakalpojumi, metāla specelementu, oderētu dūmvadu, skursteņu čaulu (apaļas, ovālas, kantainas), jumta noteksistēmu, ventilācijas, aspirācijas izgatavošana, katlu māju dūmeņu un siltumtrases cauruļu siltināšana un apvilkšana ar metālu, montāža un konsultācijas.

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!